AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okuduğunu söylemek

Kahve falında kuran okuduğunu söylemek

Kahve falında kuran okuduğunu söylemek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, dertlerin günden güne artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuduğunu söylemek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında kuran okuduğunu söylemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran okumasını söylemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, donatacağına yorulur.

Kahve falında kurandan ayet söylemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında ayakta kuran okumak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, çok hayır duası alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi abdestsiz okumak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede kuran okumak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kuranın mealini okumak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta kuran okumak işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir