AnaSayfa / Genel / Kahve falında hikaye dinlemek

Kahve falında hikaye dinlemek

Kahve falında hikaye dinlemek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hikaye dinlemek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Kahve falında hikaye dinlemek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hikaye yazdığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hikaye okumak makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hikaye anlatmak kısmetli kapıların açılacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hikaye yazmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında teyp dinlemek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ninni dinlemek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim dinlemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir