AnaSayfa / Genel / Kahve falında hikaye anlatmak

Kahve falında hikaye anlatmak

Kahve falında hikaye anlatmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hikaye anlatmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında hikaye anlatmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hikaye dinlemek maaşının artacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hikaye okumak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hikaye yazdığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hikaye yazmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşına derdini anlatmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak sıkıntıların aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümü anlatmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir