AnaSayfa / Genel / Kahve falında hesap yapmak

Kahve falında hesap yapmak

Kahve falında hesap yapmak kötü halinden eser kalmayacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, doktordan doktora koşturacağına, çok sevinçli haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında hesap yapmak gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Kahve falında hesap kitap yapmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında hesaplama yapmak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış hesap yapmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para hesabı yapmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hesap yapmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp hesaba çekilmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bankaya hesap açtırmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Kahve falında birinden hesap sormak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir