AnaSayfa / Genel / Kahve falında hesap kitap yapmak

Kahve falında hesap kitap yapmak

Kahve falında hesap kitap yapmak sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hesap kitap yapmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında hesap kitap yapmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yanlış hesap yapmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hesap yapmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, değer göreceğine delalettir.

Kahve falında hesaplama yapmak bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para hesabı yapmak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında banka hesabı açtırmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sorunların günden güne azalacağına inanılır.

Kahve falında yüklü hesap ödemek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında fazla hesap ödemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir