AnaSayfa / Genel / Kahve falında para hesabı yapmak

Kahve falında para hesabı yapmak

Kahve falında para hesabı yapmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sorunlarının sürekli artacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim derdine gireceğine delalet eder.

Kahve falında para hesabı yapmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında para hesabı yapmak içinin kıpır kıpır olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banka hesabında para görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hesabında para görmek güzel ve önemli işler yapacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hesapta para görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında hesaba para yatırmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış hesap yapmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet eder.

Kahve falında hesaplama yapmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında hesap yapmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir