AnaSayfa / Genel / Kahve falında herşeyini kaybetmek

Kahve falında herşeyini kaybetmek

Kahve falında herşeyini kaybetmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zenginlik elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında herşeyini kaybetmek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Kahve falında herşeyini kaybetmek hayatından çıkaracağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafı bembeyaz görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında her yeri çamur görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında her renk yılan görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında her çeşit meyve toplamak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında her yeri karanlık görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir