AnaSayfa / Genel / Kahve falında herşeyi beyaz görmek

Kahve falında herşeyi beyaz görmek

Kahve falında herşeyi beyaz görmek kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hastalanacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herşeyi beyaz gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında her yerin beyaz olduğunu görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında heryeri beyaz görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında herşeyi beyaz görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine işarettir.

Kahve falında her tarafı beyaz görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında heryeri kırmızı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir