AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi dövmek

Kahve falında herkesi dövmek

Kahve falında herkesi dövmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesi dövmek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında herkesi dövmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında herkesi öldürmek zor zamanların geride kalacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesin yanında banyo yapmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında herkesi uyurken görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde tuvalet yapmak makam sahibi olacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin beyaz giydiğini görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir