AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesle kavga etmek

Kahve falında herkesle kavga etmek

Kahve falında herkesle kavga etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesle kavga etmek gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Kahve falında herkesle kavga etmek kalp kırıklığı yaşanacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında herkesin önünde yıkanmak yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet eder.

Kahve falında herkese yemek yedirmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesten kaçmak zor durumların sona ereceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin hamile olduğunu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Kahve falında herkes tarafından dışlanmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesi dövmek sahip olunan gücün kaybedileceğine, yiyip içeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir