AnaSayfa / Genel / Kahve falında her şeyi bilmek

Kahve falında her şeyi bilmek

Kahve falında her şeyi bilmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her şeyi bilmek gördüyseniz:

  • Kaybetmeyi göze almıyorsanız belli oyunların içine girmemenizde fayda var.

Kahve falında her şeyi bilmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ticaretinin ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü bilmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat olacağını bilmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında soru bilmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında nişanlı olduğunu bilmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek düşünceli ve dalgın olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüm zamanını bilmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında öleceği zamanı bilmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir