AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine helva vermek

Kahve falında birine helva vermek

Kahve falında birine helva vermek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kazancının günbegün artacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine helva vermek gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Kahve falında ev yapımı helva görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahvaltılık helva görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı helva görmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helva vermek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahinli helva görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ekmek helva yemek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına işarettir.

Kahve falında tuzlu helva yemek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, planların tutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı helva görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir