AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş çıkmak

Kahve falında yokuş çıkmak

Kahve falında yokuş çıkmak yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.

Kahve falında toprak yolda yokuş çıkmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taksiyle yokuş çıkmak böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında buzlu yokuş çıkmak çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında motorla yokuş çıkmak anlaşmalardan cayılacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza delalet eder.

Kahve falında yokuş inip çıkmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında biriyle yokuş çıkmak ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yokuş çıkmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yokuş çıkmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir