AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gömlek hediye almak

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine gömlek hediye etmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek başarılar elde edileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Kahve falında gömlek hediye almak dolayısıyla geleceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye gömlek almak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Kahve falında gömlek hediye etmek problemlerin çözüme kavuşacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir