AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye geri vermek

Kahve falında hediye geri vermek

Kahve falında hediye geri vermek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye geri vermek gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Kahve falında hediyeyi geri almak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına tabir olunur.

Kahve falında hediyeyi geri vermek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında hediye geri vermek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hediyeyi geri çevirmek kısmetinin artacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Kahve falında ekmeği geri vermek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında arabayla geri geri sürmek zorlukların bu sayede aşılacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında örgüyü geri sökmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, küslerin barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuttuğu balığı geri bırakmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir