AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti fatımauyı görmek

Kahve falında hazreti fatımauyı görmek

Kahve falında hazreti fatımauyı görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hazreti fatımauyı gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında hazreti fatımauyı görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti isayı görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hazreti musa görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek şeytanın aklına uyacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Kahve falında hazreti mevlanayı görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında hazreti ömeri görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Kahve falında hazreti mevlanauyı görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir