AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti musa görmek

Kahve falında hazreti musa görmek

Kahve falında hazreti musa görmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, herkesin yardımına koşacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hazreti musa gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hazreti musa görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hazreti ebu bekiri görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, zaferlere doymayacağına delalettir.

Kahve falında hazreti osmanuı görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, işlerin kara geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti ibrahimi görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında hazreti cebraili görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalettir.

Kahve falında hazreti mevlanayı görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir