AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti bilali görmek

Kahve falında hazreti bilali görmek

Kahve falında hazreti bilali görmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ihanet göreceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında hazreti bilali gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Kahve falında hazreti ibrahimi görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında hazreti süleymanuı görmek kıtlığın meydana geleceğine, her geçen gün sorunların artacağına rivayet eder.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine yorulur.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti görmek onları rahat ettireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir