AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır süt görmek

Kahve falında hazır süt görmek

Kahve falında hazır süt görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hazır süt gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Kahve falında hazır süt içmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında hazır süt görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüme hazırlandığını görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazır yorgan görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sınava hazırlanamamak neşesinin yerine geleceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hazır ayran görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cuma namazına hazırlanmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayrama hazırlanmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir