Kahve falında hazine yeri görmek

Kahve falında hazine yeri görmek sonunda mutlu olacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, dualarının kabul olacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında hazine yeri gördüyseniz:

  • Kendi kendinize karar veriyorsunuz.

Kahve falında hazine yeri görmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Kahve falında hazinenin yerini görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına inanılır.

Kahve falında hazine aradığını görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına inanılır.

Kahve falında altın hazine görmek ortak edineceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta hazine aramak bolluk ve bereket göreceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarda hazine aramak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak altında hazine bulmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hazine sandığı görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir