AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçup gitmek

Kahve falında uçup gitmek

Kahve falında uçup gitmek maneviyatın da zenginleşeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uçup gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz herşeyden önce bir anlaşmazlığı halletmek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında arabayla ucuruma gitmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçup gitmek aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Kahve falında uçmaya hazırlanmak kazancın katlanacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna delalettir.

Kahve falında helikopterle uçtuğunu görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ucu kırık kalem görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında göğsünün ucunu görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan uçtuğunu görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçabildiğini görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir