AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvanat bahçesinde aslan görmek

Kahve falında hayvanat bahçesinde aslan görmek

Kahve falında hayvanat bahçesinde aslan görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iyi huylar edineceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvanat bahçesinde aslan gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler sevincinizi arttırıyor.

Kahve falında hayvanat bahçesinde aslan görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hayvanat bahçesinde görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında hayvanat bahçesine gitmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kime danışacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında bahçede aslan görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan pençesi görmek maneviyatını daha ön planda tutacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek aslanlar görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına işaret eder.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir