AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla suya düştüğünü görmek

Kahve falında arabayla suya düştüğünü görmek

Kahve falında arabayla suya düştüğünü görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kötü günler görüleceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, ayıplı yolara sapacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında arabayla suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında arabayla suya düştüğünü görmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin arabayla suya düştüğünü görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında suya düşmüş araba görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabadan düşen birini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında denize düşmüş araba görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında arabayla çukura düştüğünü görmek tatsızlıklar çıkacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir