AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan düşen birini görmek

Kahve falında arabadan düşen birini görmek

Kahve falında arabadan düşen birini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, halsizleşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabadan düşen birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Kahve falında gökten araba düştüğünü görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arabadan düştüğünü görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşmüş araba görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin arabayla suya düştüğünü görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabadan düşen birini görmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla uçuruma düştüğünü görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla suya düştüğünü görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir