AnaSayfa / Genel / Kahve falında haya yemek

Kahve falında haya yemek

Kahve falında haya yemek maddi ve manevi olarak destek olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, kolaylığa kavuşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında haya yemek gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz bazı kişilerin anlattıklarını uçuk veya anlamsız bulmanıza neden olabilir.

Kahve falında haya yemek kötü bir habere veya tehlikeye, moral bulacağına delalet eder.

Kahve falında haya görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında hayvan hayası görmek mal ve para kazanılacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında haya etmek istediği evde oturacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin hayasını görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında haya yeri görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının haya yerini görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına işaret eder.

Kahve falında haya yerini temizlemek çok büyük işlere adın yazdıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir