AnaSayfa / Genel / Kahve falında haya yeri görmek

Kahve falında haya yeri görmek

Kahve falında haya yeri görmek kısmetinin de açılacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Kahve falında haya yeri gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki vermeniz gerekmiyor.

Kahve falında haya yeri görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının haya yerini görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haya yerini temizlemek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan hayası görmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haya görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek hayası görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında haya yemek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin hayasını görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir