AnaSayfa / Genel / Kahve falında haya etmek

Kahve falında haya etmek

Kahve falında haya etmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, dilediği gibi yaşayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında haya etmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Kahve falında erkeğin hayasını görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haya yerini temizlemek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, yürek yakan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında haya görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek hayası görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında haya yeri görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulur.

Kahve falında haya yemek çeşitli kırgınlıklar olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında haya etmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının haya yerini görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir