AnaSayfa / Genel / Kahve falında haya görmek

Kahve falında haya görmek

Kahve falında haya görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında haya gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında haya görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin hayasını görmek huzurlu bir hayat süreceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında haya yerini temizlemek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında haya etmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında haya yeri görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının haya yerini görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında erkek hayası görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan hayası görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir