AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içine düşmek

Kahve falında havuzun içine düşmek

Kahve falında havuzun içine düşmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı günlerin geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, yardım edeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzun içine düşmek gördüyseniz:

  • Olayların nedenlerini kafanıza göre yorumlamanızın yanlış sonuçları olabilir.

Kahve falında balık dolu havuza düşmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten havuza düşmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su dolu havuza düşmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuza düşmek başarılarının daim olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında havuz düşmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş havuza düşmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden havuza düşmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içine düşmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir