AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda olmak

Kahve falında havuzda olmak

Kahve falında havuzda olmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, fırsatların elden kaçacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda olmak gördüyseniz:

  • Zorlanmanız olayların ilerlemeyeceği anlamına gelmiyor.

Kahve falında havuzda dalmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuz başında oturmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, kıdem atlayacağına inanılır.

Kahve falında havuz kenarında oturmak boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda uyumak sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında içi boş havuz görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda top oynamak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir