AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz boğulmak

Kahve falında havuz boğulmak

Kahve falında havuz boğulmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında havuz boğulmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında havuzda boğulanı kurtarmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda boğulan birini kurtarmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuz boğulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda boğularak ölmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine yorulur.

Kahve falında havuzda boğulan çocuğu kurtarmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin havuzda boğulduğunu görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında havuzda boğulduğunu görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunun havuzda boğulduğunu görmek hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir