AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda balık görmek

Kahve falında havuzda balık görmek

Kahve falında havuzda balık görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, zor zamanlar yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerinin çoğalacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda balık gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında havuz ve balık görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz dolusu balık görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında havuzda balık tutmak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine alamet eder.

Kahve falında balıklı havuza girmek yeni girişimlerde bulunacağına, saygınlık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda balık yakalamak hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında havuzun içinde balıklar görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında havuza balık atmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işarettir.

Kahve falında havuz balık görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, içinin ferahlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir