AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuz içinde öpüşmek

Kahve falında havuz içinde öpüşmek

Kahve falında havuz içinde öpüşmek nahoş sözler işiteceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında havuz içinde öpüşmek gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin içinde havuzda yüzmek yarar getireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içinde az su olan havuz görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında havuzun içinde fare görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında havuzun içinde görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında havuz içinde su görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev içinde havuz görmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun içinde nefes almak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuzun içinde merdiven görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir