AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç çıkarmak

Kahve falında havuç çıkarmak

Kahve falında havuç çıkarmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında havuç çıkarmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında topraktan havuç çıkarmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalettir.

Kahve falında patates ve havuç görmek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç sökmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Kahve falında havuç yemek görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında rendelenmiş havuç yemek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, güzel bir evliliğe rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç salatası yemek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, zararının büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında havuç yemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir