AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç kızartmak

Kahve falında havuç kızartmak

Kahve falında havuç kızartmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuç kızartmak gördüyseniz:

  • Kafa olarak da daha isyankar yapıda olup, devamlı olarak otoritelere karşı çıkabilirsiniz.

Kahve falında havuç kızartmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan havuç çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında çürük havuç görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine havuç vermek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında havuç salatası yapmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rendelenmiş havuç yemek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, parasal durumun düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında ekili havuç görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında pişmiş havuç görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir