AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş havuç görmek

Kahve falında pişmiş havuç görmek

Kahve falında pişmiş havuç görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birçok ortaklık kurulacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş havuç gördüyseniz:

  • Tolerans göstermeniz insanların sakinleşmesini sağladığı için, daha uzun süreli çözümler bulunmasına yardım edebilir.

Kahve falında pişmiş havuç görmek hastalıkların biteceğine, elinin de bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı havuç yemek yüzüne kan geleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında havuç soyduğunu görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç ve turp görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Kahve falında kara havuç görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç sökmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç salatası yemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında havuç patates görmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir