AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine havuç vermek

Kahve falında birine havuç vermek

Kahve falında birine havuç vermek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine havuç vermek gördüyseniz:

  • Modası geçmiş, tercih edilmeyen veya artık verimli olmayan kalıpları, yöntemleri, davranışları veya yolları modellemek zaman kaybı olabilir.

Kahve falında birinden havuç almak müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç vermek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında havuç yıkamak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında havuç kusmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına işarettir.

Kahve falında havuç rendelemek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan havuç toplamak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede havuç görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında havuc toplamak hem hayatının kurtulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir