AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada arabayla uçmak

Kahve falında havada arabayla uçmak

Kahve falında havada arabayla uçmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, eğlenceli günler geçireceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ferahlığa çıkacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında havada arabayla uçmak gördüyseniz:

  • Bir dublörünüz yoksa işiniz zor görünüyor.

Kahve falında arabayla havaya uçmak konforlu ve rahat hale geleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla havada uçmak sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havada arabayla uçmak daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında havalara uçmak fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, nasibin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında yerden havaya uçmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında havada balonla uçmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında havaya doğru uçmak yakın zaman içinde kazancının artacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında havaya uçmak doğru yatırımlar yapacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir