AnaSayfa / Genel / Kahve falında havalı yürümek

Kahve falında havalı yürümek

Kahve falında havalı yürümek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında havalı yürümek gördüyseniz:

  • Yarınki tutulma sonrası parasal konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında yağmurlu havada yürüdüğünü görmek duygularının karşılıklı olacağına, sağlığını geri kazanacağına inanılır.

Kahve falında ayakları havada yürümek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Kahve falında yağmurlu havada yürümek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında rüzgarlı havada yürümek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk havada yürümek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havalı yürümek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık havada yürümek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşli havada yürümek kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, şansının ve kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir