AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla hastaneye gitmek

Kahve falında arabayla hastaneye gitmek

Kahve falında arabayla hastaneye gitmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına inanılır.

Kahve falında arabayla hastaneye gitmek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabayla hastaneye gitmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Kahve falında doğum yapmak için hastaneye gitmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında akıl hastanesine gitmek kendisini geliştireceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında deli hastanesine gitmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastane gitmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastaneye gideceğini görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir