AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, gelişeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta olup hastaneye gitmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, tövbe etmeye alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede hastalar görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastane ve hastalar görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında hasta olup hastaneye girmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaret etmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede hasta ziyaret etmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında hastanede hasta olmak dargınların ve kırgınların barışacağına, hayatın temposunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir