AnaSayfa / Genel / Kahve falında hava durumu görmek

Kahve falında hava durumu görmek

Kahve falında hava durumu görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hava durumu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında hava durumu görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, aileyle iş yapmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin zor durumda olduğunu görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zor bir durumdan kurtulmak eline geçen paraları tutamayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını zor durumda görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında zor durumda olduğunu görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının zor durumda olduğunu görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında kendini zor durumda görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir