AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatim okumak

Kahve falında hatim okumak

Kahve falında hatim okumak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hatim okumak gördüyseniz:

  • Duygusal uyuşmazlıklar bazı sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında hatim okumak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına delalettir.

Kahve falında hatim eden görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı hatim etmek çekilen hasretin biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Kahve falında hatim indirmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerim hatim etmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hatim okunduğunu görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında hatime oturmak aşının da çoğalacağına, bir daha kopmayacağına inanılır.

Kahve falında hatim halkası görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir