AnaSayfa / Genel / Kahve falında hat görmek

Kahve falında hat görmek

Kahve falında hat görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ruhlarına mevlit okutacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hat gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında hatice ismini görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon hattı görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında hat görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon hattı almak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hatme taşı görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında elektrik hattı görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hat almak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında hat yazmak sorunlu bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir