AnaSayfa / Genel / Kahve falında hat yazmak

Kahve falında hat yazmak

Kahve falında hat yazmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında hat yazmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

Kahve falında hat yazısı yazmak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hat yazdığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hat yazmak iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında boru hattı görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hat sanatı görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında hatmeye oturmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik hattı görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında haticeyi görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir