AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon hattı görmek

Kahve falında telefon hattı görmek

Kahve falında telefon hattı görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, aç kalacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında telefon hattı gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında telefon hattı bulmak epey bir zarara uğrayacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında telefon hattını kırmak anne baba ile ters düşüleceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefon hattı almak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında telefon hattı görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hat yazısı yazmak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek gerilim hattı görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında hat yazdığını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni hat almak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir