Kahve falında hatme taşı görmek

Kahve falında hatme taşı görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında hatme taşı gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizdeki kişilere karşı bazı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında hatme taşı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hat yazmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında hatice görmek ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon hattı almak musibetlerin yaşanacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrik hattı görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hat kırmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hatice ismi duymak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında yüksek gerilim hattı görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir