Kahve falında hastayı taşımak

Kahve falında hastayı taşımak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastayı taşımak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında hasta birini sırtında taşımak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla hasta taşımak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında hasta taşımak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta birini taşımak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kucağında hasta taşımak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hasta taşımak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına tabir olunur.

Kahve falında hastayı taşımak eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına delalettir.

Kahve falında hastayı sırtında taşımak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir