AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta birini iyileştirmek

Kahve falında hasta birini iyileştirmek

Kahve falında hasta birini iyileştirmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta birini iyileştirmek gördüyseniz:

  • Sizi tartışma ortamları içine sokmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında hasta babasını iyileşmiş görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında hastayı iyileştirmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir hastayı iyileşmiş görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında hasta olan birini iyileşmiş görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta kadının iyileştiğini görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta annenin iyileştiğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına inanılır.

Kahve falında yatalak hastanın iyileştiğini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta iyileştirmek kırılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir