AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneye yatmak

Kahve falında hastaneye yatmak

Kahve falında hastaneye yatmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında hastaneye yatmak gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Kahve falında hastanede yatmak memur ise terfi edeceğine, helal rızka sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hastane odasında yatmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında hastaneye yatmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet eder.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında deli hastanesine yatmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hastane yatağında yatmak yanlış adımlar atacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında hastane yatmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir